ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

  • Νικολαίδης Άκης

    Νικολαΐδης Άκης MSc snikolaidis@physiogen.grΕπίσκεψη στο σπίτι

Κατ’ οίκον επίσκεψη σε ασθενείς με κινητικές δυσκολίες και αδυναμία μετακίνησης.
Ειδικά για όλες τις καταστάσεις (π.χ. κάκωση σπονδυλικής στήλης, αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια κτλ) κατά τις οποίες αντενδείκνυται η μετακίνηση του ασθενούς.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΑΣ

Η ιδιαιτερότητα μας είναι και η πρώτη μας αρχή : Ότι ο φυσικοθεραπευτής οφείλει να αντιμετωπίσει τον κάθε ασθενή ξεχωριστά, να πάρει ιστορικό, να αξιολογήσει τη λειτουργικότητά του ώστε να καθοριστούν οι στόχοι προτού επιλεχθεί και εφαρμοστεί η οποιαδήποτε θεραπεία.

Γνωριμία, Ιστορικό
Γνωριμία, Ιστορικό
X

Γνωριμία:

Μιλήστε μας για το πρόβλημά σας! Η συλλογή πληροφοριών βοηθά τόσο εσάς όσο και εμάς να κατανοήσουμε το πρόβλημα σας και να θέσουμε τους στόχους μας. Η πρώτη φορά που σας βλέπουμε στο κέντρο μας αποτελεί και την πιο καθοριστική καθώς θα διεξαχθεί μια συζήτηση η οποία θα περιλαμβάνει την καταγραφή ενός αναλυτικού ιστορικού και όχι μόνο του τωρινού προβλήματος.

Στο Physiogen μας ενδιαφέρει πώς ο ασθενής βιώνει το πρόβλημά του και να μοιραστεί τις ανησυχίες του μαζί μας.

Αξιολόγηση ασθενή
Αξιολόγηση
X

Αξιολόγηση:

Στη συνέχεια αφού έχουμε συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες, οδηγούμαστε στην κλινική αξιολόγηση για να διαπιστώσουμε τις όποιες δυσλειτουργίες αλλά και για να επιβεβαιώσουμε τις όποιες υποθέσεις μας για το πρόβλημα σας. Ακολουθώντας την κλινική έρευνα που στηρίζεται σε επιστημονικές αποδείξεις (Evidence Based Practice), συνδυάζουμε τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει από το ιστορικό, με τα στοιχεία που προκύπτουν από τα ερευνητικά δεδομένα, ώστε να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε το πρόβλημα σας!

Συνδυάζοντας τα απεικονιστικά ευρήματα και την κλινική αξιολόγηση καταλήγουμε στον σχεδιασμό ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού προγράμματος.

Πρόταση θεραπείας
Πρόταση Θεραπείας
X

Πρόταση θεραπείας:

Η διαρκής εξέλιξη όλων των επιστημονικών κλάδων της ιατρικής, της βιομηχανικής, της πληροφορικής, των νευροεπιστημών κ.α. έχει προάγει την γνώση μας, παρέχοντάς μας νέα δεδομένα για τη διαχείριση της αποκατάστασης μέσω της χρήσης νέων και πιο κατάλληλων τεχνικών. Στο Physiogen βασιζόμενοι στις ανάγκες και στις προσδοκίες του ασθενούς, προτείνουμε το θεραπευτικό πλάνο και παρέχουμε πληροφόρηση για την πιο στοχευμένη αποκατάσταση.

Αποκατάσταση
Αποκατάσταση
X

Αποκατάσταση:

Από την θεωρία...στην πράξη! Εφαρμόζοντας το πλάνο αποκατάστασης που έχει επιλεγεί, έχουμε μόνο έναν στόχο, το αίτιο πρόκλησης του πόνου και της δυσλειτουργίας. Με το εξειδικευμένο προσωπικό και τον σύγχρονο εξοπλισμό στοχεύουμε σε μια ασφαλή και ταχύτερη επιστροφή και σε μια ανώδυνη και φυσιολογική ζωή!
Get Well & Stay Well!